Despre noi

VIZIUNE

Antrenăm generații în spiritul abilităților secolului XXI: comunicare, gândire critică, colaborare și creativitate (potrivit prof. Joe Ruhl). Credem în rolul mentorilor și a profesorilor de calitate, care inspiră și motivează cursanții pentru formarea lor completă.

MISIUNE

La Centrul Lingvistic American credem că un profesor memorabil nu predă engleza, ci își ajută cursanții să învețe limba engleză. Misiunea noastră este să oferim cel mai potrivit mediu pentru învățarea limbii engleze și suntem dedicați susținerii cursanților noștri (adolescenți sau adulți, începători sau cu nivel avansat) în demersul către engleza ca un life skill.

VALORI

Integritate

Integritatea este valoarea noastră principală la nivel individual. Fiind parte integrantă din cadrul Cosiliilor Americane pentru Învățământ Internațional, aducem în mod firesc această valoare la nivelul companiei. Suntem onești și integri în tot ceea ce facem și in relațiile pe care le construim cu ceilalți.

Dedicare și responsabilitate

Avem în prim plan dezvoltarea și binele cursanților noștri. Suntem dedicați procesului educațional și acordăm atenție maximă fiecărui detaliu. Suntem responsabili și ne ținem întotdeauna promisiunile facute.

Excelența în educație

Prin modul de lucru, prin comunicare, abordare și tot ceea ce ne reprezintă ținem să fim reper profesional de cea mai bună calitate, standard de excelențî in mediul educațional din Republica Moldova.

Pasiune

Pasiunea pentru limba engleză este prezentă în viața noastră și acest lucru se simte. Iubim limba engleză și astfel putem să ne ajutăm cursanții să se formeze în stilul Centrul Lingvistic American, cu accent pe comunicare fluentă în engleză, creativitate și dorință continuă de învățare.

Respect

Fiecare cursant, parinte, profesor, angajat sau colaborator este respectat și important pentru noi. Ne pasă de oameni și de modul în care împreună formăm comunități de încredere. Ne propunem în permanență să fim de folos și să creăm valoare în jurul nostru.

Comunicare

Comunicarea cu toți cursanții și comunitatea Centrul Lingvistic American este transparentă, continuă și promptă. Suntem recunoscători pentru tot ce învățăm la rândul nostru de la cursanții noștri și cei care ne sunt aproape