Engleza pentru Testări

Cursuri pentru Examene Internaționale

Engleza pentru testări se adresează celor care doresc să obțină rezultate cât mai bune la testele internaționale TOEFL, IELTS, SAT, GRE, DUOLINGO, Cambridge.

Pentru examenul TOEFL – cursul se desfășoară în grup (10 studenți), exclusiv ONLINE. De asemenea, oferim cursuri individuale (10 ședințe a cîte 60 de minute).

Ce cuprinde cursul de pregătire pentru Examenele Internaționale?

*Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la +373 (79) 32 34 00 sau

 0 (22) 22-58-60

 

Pregătire pentru examenul:

Despre TOEFL 

Este unul dintre cele mai cunoscute teste standardizate, elaborat de Serviciul American de testare în domeniul educaţiei ETS (Educational Testing Service). La moment, peste 5.000 de colegii, universități şi agenții din 90 de ţări cer sau acceptă scorurile examenului TOEFL. Rezultatele de la testul TOEFL sunt valabile timp de 2 ani.

Din 2015 TOEFL este acceptat de Ministerul Educaţiei RM pentru BAC.

De la proba de examen la limba străină pot fi eliberaţi, la cerere, cu nota „10” din oficiu, candidaţii care au promovat, pe parcursul învăţământului preuniversitar, examene cu recunoaştere internaţională pentru certificarea competenţelor lingvistice în limbi străine şi deţin certificat care atestă un nivel de competenţă lingvistică egal sau superior nivelului B2 (C1 pentru candidaţii din clasele bilingve), corespunzător Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi. Ordinul ministerului educatiei cu privire la notarea cu 10 din oficiu pentru examenul de BAC la limba străină

 

Pentru a obţine 10 din oficiu la examenul de BAC, trebuie să obţineţi la testul TOEFL:

 • Elevii claselor simple – B2 (86-109 puncte).
 • Elevii claselor bilingve – C1 (110-120 puncte).
Cursul de pregătire pentru TOEFL
Studiu în grup:
Grupul se formează cu minim 5 persoane și maxim 12 persoane.

Durata programului de pregătire: 72 de ore academice timp de 2 luni

Orar: Luni, Miercuri, Vineri

Orele de începere: 9:00, 11:00, 14:00, 16:00, 18:30

Nivelul necesarB1 (strong intermediate), se va stabili în urma unei testări inițiale la sediul ALC;

Materiale necesare: incluse în prețul cursului;

Prețul pentru curs în grup : 65 lei per ora academică (45 min) – maximum 10 persoane

 
Studiul individual:
Programul de studiu se stabilește individual conform necesităților cursantului și a intensității convenite cu clientul.

Preț: Curs Individual – 16 USD per 60 minute

Despre Testele SAT am putea spune ca sunt Bacalaureatul american. Toți absolvenții de liceu susțin acest test și nu se poate aplica la o universitate americana fara el. De aceea, nu se testează numai nivelul de cunoștințe lingvistice. Testele SAT au secțiuni speciale pentru matematică, literatură, istorie, geografie etc. În funcție de punctajul obținut, se poate alege universitatea și specializarea.

Testele SAT se administreaza în România de 6 ori pe an, în mai multe centre de test din București (Liceul Tudor Vianu, Centrul Fullbright), Arad (Liceul Vasile Goldis), Baia Mare (Școala nr. 5), Constanța (Liceul Mircea cel Bătrân) și Iasi (Fundația Euroed).

Testele SAT se referă la SAT I – Reasoning Test și SAT II – Subject Tests. SAT I cuprinde secțiunile de vocabular și matematică. SAT II cuprinde secțiunile specializate pe literatură, istorie, geografie etc. Sunt 20 de domenii în total la alegere pentru SAT II. SAT I durează aproximativ patru ore, în vreme ce SAT II (pe baza de întrebări grilă) durează o oră pentru fiecare domeniu ales.

Rezultatele de la testele SAT sunt valabile pe tot parcursul vieții.

Cursul de pregătire pentru SAT
 

Studiul individual:

Programul de studiu se stabilește individual conform necesităților cursantului și a intensității convenite cu clientul.

Preț: Curs Individual – 16 USD per 60 minute

Despre IELTS 

Candidaților care au nevoie să studieze sau să lucreze în țări in care limba engleză este limba de comunicare. Testul acoperă cele patru abilități lingvistice: ascultat, citit, scris și vorbit.

Puteți alege una din cele două opțiuni: Academic (pentru studii superioare) sau General Training (pentru emigrare, muncă sau studii medii). Testul se susține pe hârtie și este administrat în 5 locații din România și 15 locații din Ucraina.

Testul IELTS constă în patru probe :

 • Listening: 40 minute (aprox.)
 • Academic Reading sau General Training Reading: 60 minute
 • Academic Writing sau General Training Writing: 60 minute
 • Speaking: 11 – 14 minute (aprox.)

Rezultatele testului IELTS sunt valabile timp de 2 ani. Din 2015 rezultatele IELTS sunt acceptate de Ministerul Educaţiei RM pentru BAC.

Pentru a lua nota 10 din oficiu la examenul BAC trebuie să prezinți următoarele rezultate la testul IELTS:
 • Elevii claselor simple – B2 (5,0 – 6,0 puncte)
 • Elevii claselor bilingve – C1, C2 (6,5 – 9,0 puncte)
Cursul de pregătire pentru IELTS
 

Studiul individual:

Programul de studiu se stabilește individual conform necesităților cursantului și a intensității convenite cu clientul.

Preț: Curs Individual – 16 USD per 60 minute

Graduate Record Examination (GRE) reprezinta un test general care apreciaza abilitatile verbale, cantitative si analitice, obtinute pe parcursul unei perioade indelungate de timp si care nu fac parte dintr-un domeniu specific de studiu.

Testul consta din trei sectiuni.

 • Scrierea analitica: 75 de minute (doua exercitii in scris)
 • Problema (45 minute) – sa se desfasoare punctul personal de vedere asupra unei probleme;
 • Argument (30min) – sa se analizeze un argument.

Sectiunea Scriere Analitica testeaza gindirea critica si abilitatile de a scrie intr-un mod analitic, capacitatea de a articula si de a argumenta idei complexe, de a analiza un argument si de a intretine o discutie concentrata si coerenta.
Sectiunea verbala : 30 de minute – sectiunea verbala testeaza capacitatea de a analiza si a evalua materiale scrise si de a sintetiza informatia obtinuta din acestea, de a analiza relatiile existente intre partile componente ale propozitiei si de a identifica relatiile dintre cuvinte si concepte.
Sectiunea Cantitativa: Sectiunea cantitativa evalueaza capacitatile matematice, de baza, capacitatea de a intelege conceptele matematice elementare, si abilitatea de a judeca cantitativ si de a rezolva probleme cu ipoteze cantitative.

Taxa pentru sustinerea testului este de 180 dolari SUA.

Preț: Curs Individual – 16 USD per 60 minute

Studiul individual:

Programul de studiu se stabilește individual conform necesităților cursantului și a intensității convenite cu clientul.

Preț: Curs Individual – 16 USD per 60 minute

Materiale necesare: incluse în prețul cursului;

PREȚUL pentru cursul individual – 16 USD / 60 minute
Va conține:
The Duolingo English Test este un examen lingvistic modern, care evalueaza eficient si exact cunostintele de limba engleza. Testul este disponibil online, la solicitare, cu numai 49 USD (dolari americani). Nu trebuie sa va faceti o programare sau sa va deplasati la un centru de testare – puteti lua testul de acasa sau orice alt loc, folosind un computer conectat la reteaua de internet si camera web.
Testul este administrat folosind o tehnologie adaptativa computerizata, ceea ce inseamna ca dificultatea intrebarilor se adapteaza fiecarui participant la test. Testul include, de asemenea, un interviu video si o proba scrisa, care sunt transmise institutiilor, impreuna cu scorul obtinut la finele testului.
Intreaga experienta dureaza putin sub o ora. Rezultatele testului sunt disponibile in 48 de ore, iar certificatul obtinut poate fi partajat cu un numar nelimitat de institutii.
Durata si structura testului
Configurare rapida (5 minute)
– o introducere in care sunt explicate regulile si cerintele testului
Testarea propriu-zisa (45 minute)
– sectiunea in care sunt evaluate si se ofera punctaj pentru abilitatile de citire, scriere, vorbire si ascultare in engleza
Interviu video (10 minute)
– sectiunea care inregistreaza raspunsul la intrebari deschise, fara a se oferi punctaj

Află nivelul tău de Engleză

Află despre promoții și reduceri