Curs DUOLINGO online

Curs DUOLINGO online (individual)

  • PREȚUL pentru cursul individual – 16 USD / 60 minute

Va conține:

The Duolingo English Test este un examen lingvistic modern, care evalueaza eficient si exact cunostintele de limba engleza. Testul este disponibil online, la solicitare, cu numai 49 USD (dolari americani). Nu trebuie sa va faceti o programare sau sa va deplasati la un centru de testare – puteti lua testul de acasa sau orice alt loc, folosind un computer conectat la reteaua de internet si camera web.

Testul este administrat folosind o tehnologie adaptativa computerizata, ceea ce inseamna ca dificultatea intrebarilor se adapteaza fiecarui participant la test. Testul include, de asemenea, un interviu video si o proba scrisa, care sunt transmise institutiilor, impreuna cu scorul obtinut la finele testului.

Intreaga experienta dureaza putin sub o ora. Rezultatele testului sunt disponibile in 48 de ore, iar certificatul obtinut poate fi partajat cu un numar nelimitat de institutii.

Durata si structura testului

Configurare rapida (5 minute)

– o introducere in care sunt explicate regulile si cerintele testului

Testarea propriu-zisa (45 minute)

– sectiunea in care sunt evaluate si se ofera punctaj pentru abilitatile de citire, scriere, vorbire si ascultare in engleza

Interviu video (10 minute)

– sectiunea care inregistreaza raspunsul la intrebari deschise, fara a se oferi punctaj

Află nivelul tău de Engleză

Află despre promoții și reduceri